fbpx

Кои сме ние?

Туристическо дружество

Формалната дефиницияна ТД Боерица е сдружение с нестопанска цел в обществена полза. Зад това име стои вълнуващата история на хижа Боерица, която продължава да докосва сърцата и да подтиква към действие.

На български език – ние сме организирана група от хора, която не само практикува планински спортове, но и развива организационна дейност, развиваме както себе си, така и средата в която живеем и общуваме.

Какво правим всъщност

   Практикуваме всякакви планински спортове – катерене и алпинизъм, колоездене, пешеходен туризъм и планинско бягане, ски и ски туризъм, доброволчество, обучителни занятия и организационна дейност.
  Обичаме да се каляме, да ни е студено, да ни е мокро, да се пържим по скалите, абе все обичайните неща. Освен това, някои от нас харесват да поставят под въпрос телесните и ментални си възможности, участвайки в тежки преходи, маратони и алпийски изкачвания.
  По непонятни причини, почти всички от нас харесват тежкия физически труд който хвърляме в почистване, облагородяване и изграждане на туристическа инфраструктура по Витоша.

Структура

Управителен съвет

Димо Христов

Председател на ТД "Боерица" Връзка с партньори и институции Телефон: 0897575884

Християн Андреев

Зам. председател отговорник  "Доброволчество и доброволчески акции". Телефон: 0879436672

Стефан Владков

Член на УС "ТД Боерица" секретар на "ТД Боерица" Телефон: 0877487813

Радослав Иванов

член на УС ТД "Боерица", Отговорник спортна дейност, Връзка с членове на ТД "Боерица", Телефон: 0887377592 Е-мейл: r.ivanov@boeritsa.bg

Христина Христова

Член на УС "ТД Боерица" Отговорник: Маркетинг и реклама, Отговорник "Детски лагери" Телефон: 0899797216