fbpx

Кои сме ние?

Туристическо дружество

Формалната дефиницияна ТД Боерица е сдружение с нестопанска цел в обществена полза. Зад това име стои вълнуващата история на хижа Боерица, която продължава да докосва сърцата и да подтиква към действие.

На български език – ние сме организирана група от хора, която не само практикува планински спортове, но и развива организационна дейност, развиваме както себе си, така и средата в която живеем и общуваме.

Какво правим всъщност

   Практикуваме всякакви планински спортове – катерене и алпинизъм, колоездене, пешеходен туризъм и планинско бягане, ски и ски туризъм, доброволчество, обучителни занятия и организационна дейност.
  Обичаме да се каляме, да ни е студено, да ни е мокро, да се пържим по скалите, абе все обичайните неща. Освен това, някои от нас харесват да поставят под въпрос телесните и ментални си възможности, участвайки в тежки преходи, маратони и алпийски изкачвания.
  По непонятни причини, почти всички от нас харесват тежкия физически труд който хвърляме в почистване, облагородяване и изграждане на туристическа инфраструктура по Витоша.

Управителен съвет

Димо Христов

Председател на ТД "Боерица" Връзка с партньори и институции, Отговорник "Доброволческа дейност" Телефон: 0897575884

Петя Николова

Член на УС "ТД Боерица" Отговорник за отборно планинско състезание "По стъпките на Алеко с приятел" Телефон: +359896072176

Людмил Сираков

Член на УС "ТД Боерица" Отговорник спортна дейност и спортни събития Телефон: 0887437708

Радослав Иванов

Зам. председател Отговорник "Финансова и административна дейност", Връзка с членове на ТД "Боерица" Телефон: 0887377592 Е-мейл: r.ivanov@boeritsa.bg

Станислава Николова

Член на УС "ТД Боерица" Отговорник: Маркетинг, реклама и мърчандайзинг Телефон: 0888309119