fbpx

Тимбилдинг програми

Ако искате да подарите на Вашите служители едно незабравимо и уникално преживяване сред природата, ние ще Ви помогнем. Ще направим предварителен анализ, базиран на Вашите очаквания, нужди и поставени цели и ще Ви препоръчаме най-подходящата за Вас програма. Можем да осъществим разлизни дейности под формата на спортни събития, като колоездачен тур, ски турове,  спортни игри или да направим доброволческа акция в която служителите  активно да участват за подобряването на околната среда и изграждането на чешми, мостове или маркиране на пътеки в планината Витоша. Чрез правилната организация на тимбилдинг програмата, това ще доведе до сплотяването на вашия екип и служители и до по-добра ефективност след това.

През годините дружеството е провело голям брой доброволчески акции, партнирайки си с компании като Citi Bank и Aurubis Bulgaria, VMware, HP enterprise както и организации като BEST Sofia.

За всякакви въпроси и въчможности, може да се свържете с нашия екип или да ни пишете на
td.boeritsa@gmail.com, ще се радваме заедно да изградим един невероятен спомен за вас и вашите служители, изпълнен с много емоции сред природата.