fbpx

Детски лагери

Ние сме група хора, които обичат планината и практикуват различни спортове. Най-вече повечето от нас са родители и като такива най-важно е да изграждаме ежедневен контакт със свотите деца и да се опитваме да възпитаме нашата страст към планината, природата и любовта между хората в тях.

Истински вярваме, че като организираме различни мероприятия на открито под формата на игри успяваме да изградим повече близост и толерантност във всяко дете, както и да създадем едни незабравими спомени.

Чрез нашите събития се стремим да изградим и  заздравим още по-силно връзката родител – дете.

В много от ситуациите собствените ни деца са нашите най-големи учетели.

Ако и вие мислите по същия начин като нас, ще се радваме да изградим заедно спомени и бъдещи моменти.

SOS ДЕТСКИ ЛАГЕР 2020 г. –  ХИЖА БУНТОВНА

В подножието на хижа Бунтовна, два дни се наслаждавахме на чудесни преходи и много игри. Изпълнени с въжен тролей, слаклайн, лагерен огън, разпъване на палатки, приготвяне на вечерята от нашите малки участници. Всяко дете изрисува свое слонче, което да отнесе за спомен от лагера. Успяхме да покорим вр. Вълк и да направим много игри заедно. 

Благодарим Ви деца 🙂

SOS ДЕТСКИ ЛАГЕР 2019 г. –  ХИЖА ГУРГУЛИЦА

В подножието на хижа Гургулица, два дни се наслаждавахме на чудесни преходи, спокойствие и много игри. Изпълнени с въжен тролей, слаклайн, лагерен огън, състезание по събиране на боклуци, игра със скачане в чували. Накрая завършихме с плуване във басейна на Костенец Терма. А, всеки малък герой направи свое кратунено човече за спомен и получи медал и грамота за цялостното преживяване. 

Благодарим Ви деца, всеки момент с вас е безценен за нас! 🙂

SOS ДЕТСКИ ЛАГЕР 2018 г. –  ПЛАНА ПЛАНИНА 

Може да видите нашите Страхотни SOS малчугани в много емоционален детски лагер с родители в Плана планина!

Два дни с преспиване на палатки, събиране на дърва за лагерен огън, екстремни въжени тролеи, люлки, слаклайн, конна езда, ателие с първи уроци по обработка на глина, управляване на хвърчило и още много други забавления.

Благодарности на всички участници 🙂