fbpx

Детски лагери

Ние сме група хора, които обичат планината и практикуват различни спортове. Най-вече повечето от нас са родители и като такива най-важно е да изграждаме ежедневен контакт със свотите деца и да се опитваме да възпитаме нашата страст към планината, природата и любовта между хората в тях.

Истински вярваме, че като организираме различни мероприятия на открито под формата на игри успяваме да изградим повече близост и толерантност във всяко дете, както и да създадем едни незабравими спомени.

Чрез нашите събития се стремим да изградим и  заздравим още по-силно връзката родител – дете.

В много от ситуациите собствените ни деца са нашите най-големи учетели.

Ако и вие мислите по същия начин като нас, ще се радваме да изградим заедно спомени и бъдещи моменти.

SOS ДЕТСКИ ЛАГЕР 2019 г. –  ХИЖА ГУРГУЛИЦА

В подножието на хижа Гургулица, два дни се наслаждавахме на чудесни преходи, спокойствие и много игри. Изпълнени с въжен тролей, слаклайн, лагерен огън, състезание по събиране на боклуци, игра със скачане в чували. Накрая завършихме с плуване във басейна на Костенец Терма. А, всеки малък герой направи свое кратунено човече за спомен и получи медал и грамота за цялостното преживяване. 

Благодарим Ви деца, всеки момент с вас е безценен за нас! 🙂

SOS ДЕТСКИ ЛАГЕР 2018 г. –  ПЛАНА ПЛАНИНА 

Може да видите нашите Страхотни SOS малчугани в много емоционален детски лагер с родители в Плана планина!

Два дни с преспиване на палатки, събиране на дърва за лагерен огън, екстремни въжени тролеи, люлки, слаклайн, конна езда, ателие с първи уроци по обработка на глина, управляване на хвърчило и още много други забавления.

Благодарности на всички участници 🙂