fbpx

2 дни в Сърцето на Средна гора, ще оставят следа завинаги в сърцата на всички нас

2 дни в Сърцето на Средна гора, ще оставят следа завинаги в сърцата на всички нас.

Ежегодния детски лагер на ТД Боерица, този път се проведи на палатки в близост до х. Бунтовна. Това бяха дни изпълнени с изключително много емоции и преживявания както за родителите, така и за всички деца.

По време на лагера, децата задружно се включиха в опъването на палатките, събирането на дървата за лагерния огън и в подготовката на вечерята. Участваха и във всички дейности свързани с почистването и опазването на лагерната зона.

Успяхме да направим, страхотен въжен тролей, по който всички безстрашно се спуснаха многократно. Имахме и зона с люлка и слаклайн за тези, които искаха да се научат на баланс.

Имахме творчески занимания, като всяко дете нарисува своето шарено слонче за спомен. А, вечерта в близост до лагерния огън, направихме конкурса “Лагера търси талант”. Отново всички се включиха и имаше народни песни, стихотворения и съчетания по художествена гимнастика.

На следващия ден, започвайки нашия преход, се насладихме на вкуса на диви ягоди и с пълни тумбачета, държейки здраво българското знаме, покорихме връх Вълк.

Разбира се, имахме време и за няколко отборни игри в които за голямо съжеление на родителите се оказа, че децата се представиха по-добре и победиха.

След толкова много усилия и дейности всички деца, заслужено получиха грамота за своето отлично представяне.

След всички топли моменти и усмивки, сме щастливи, че успяхме да сближим още повече родители и деца и да изградим един незабравим спомен за всички ни. 🙂

Мили деца, пожелаваме Ви, да имате очи за планината, смелост за предизвикателствата, стремеж за успех и усет за истински ценните неща в живота.

Благодарим Ви ❤

Ако Ви харесва това, което правим и желаете да бъдете част от нашите инициативи или събития, следвайте ни и във фейсбук:
https://www.facebook.com/TDBoerica/

https://www.facebook.com/groups/TDBoeritsa/
https://www.facebook.com/TDBoerica2/