fbpx

Слагане на табели на пътеката с. Владая- Княжево на Витоша​

Слагане на табели на пътеката с. Владая- Княжево на Витоша

На 23.08.2020г. се осъществи поредната акция за облагородяване и слагане на табели на пътеката с. Владая- Княжево на Витоша.

За съжаление в момента на част от самата пътека се осъществява санитарно сечище и поради минаването на тежкотоварни машини немалка част от пътеката е буквално съсипана. Искрено се надяваме, че отговорните институции ще се погрижат пътеката да бъде възстановена във вида който беше и отново ще бъде великолепна за МТБ и пешеходни преминавания, както бе преди да започне това законно сечище.

Следим случая много внимателно и се надяваме, че целия доброволчески труд който е положен през годините за поддържането на единствената пряка алтернатива на асфалта между с. Владая и Княжево не е бил напразен!

Специални благодарности на инициаторите във вчерашния ден: Мимо Гаврилов и Р. Ц. (Ради) и най- вече на основните наши партньори от RedRock – Туристическа и алпийска екипировка, с чиято помощ и средства бяха изработени табелите!

Ако Ви харесва това, което правим и желаете да бъдете част от нашите инициативи или събития, следвайте ни и във фейсбук:
https://www.facebook.com/TDBoerica/

https://www.facebook.com/groups/TDBoeritsa/
https://www.facebook.com/TDBoerica2/